Néhány tudnivaló és szabály

Az oldalon közzétett minden adat TÁJÉKOZTATÓ jelleggel szerepel, azokért semmilyen felelősséget nem vállalok. A regisztrált tagok adatai (az email cím és jelszó kivételével) NYILVÁNOSAK minden más regisztrált tag számára. Mivel a regisztráció nem kötött semmilyen feltételhez, az adatokhoz gyakorlatilag bárki hozzáférhet. A nem nyilvános adatok védelmre kiemelt figyelmet fordítunk, de azokért felelősséget nem tudunk vállalni. Az adatokat összegyűjtve nem adom át senkinek marketing vagy egyéb célra. Természetesen egy tag adatai kiadhatók, ha az oldal valamely olyan szolgáltatását veszed igénybe, amelyhez bármely partnernek fel kell vennie a kapcsolatot Veled. A regisztráció törlésére - az adatbázis konzisztenciája érdekében - nincs lehetőség, de elérhetőségi adataidat bármikor kitörölheted. Az oldalon megjelenő hozzászólások, észrevételek a látogatók véleményét tükrözik, azokért az Auto Seres Kft. semmilyen felelősséget nem vállal. Az oldal politikamentes. Semmilyen politikai vonatkozású esemény szervezése, népszerűsítése nem engedélyezett.

Ingyenes online tanácsadás

A rovatba kérdéseket bárki feltehet, aki regisztrál a honlapon. A kérdéseket Seres Károly válaszolja meg, általában egy héten belül, de erre garanciát sajnos nem tudunk vállalni, kérjük, légy türelemmel.

Fórumok

A fórumok (csakúgy, mint minden más tartalom az oldalon) lehetőségeink korlátain belül moderáltak. Törlésre kerül minden reklám, nem a megfelelő fórumba írt komment, személyeskedő vagy valamely társadalmi, vallási vagy etnikai csoport számára sértő beírás, üzleti vagy egyéb szervezetek előre nem egyeztetett közleményei.

Regisztráció

Regisztrálni bárki tud, ehhez egy szabadon válaszott becenév, valamint egy e-mail cím megadása szükséges. A többi adat azért van, hogy a többiek minél többet megtudjanak Rólad. A regisztrációs adatok között elhelyezett reklámokat, üzleti tevékenységről szóló weboldalakra mutató linkeket figyelmeztetés nélkül töröljük.

Apróhirdetések

Az oldal bármely regisztrált felhasználója meghirdetheti ingyenesen eladó Volvo típusú személygépkocsiját. A hirdetések törlésig maradnak a rendszerben. Törölni a feladó illetve az adminisztrárotok tudnak egy hirdetést. A hirdetések megtekintéséhez nem szükséges regisztráció.

Reklámok, közlemények

Az oldalon egyeztetés nélkül elhelyezett reklámokat, szervezetek közleményeit figyelmeztetés nélkül töröljük. A törölt tartalom ismételt publikálása a regisztráció törlését vonja maga után. Reklámnak számít többek között (de nem kizárólag) - üzleti tevékenységre utaló loginnév, - üzleti tevékenységre utalás az adatok között (webcím, bemutatkozás, stb.) - fizetős, nevezési díjas események elhelyezése az oldalon, - tevékenység reklámozása a fórumok között, - üzleti tevékenység reklámozása a hírek közt.